İran’da Reklam Nasıl Verilir?

2572 2

İran’da Reklam Vermek İçin Ne Yapmanız Gerekir?

Bilindiği üzere İran’ın devlet politikası gereği dış etkenlere kapalı bir yürütme şekli olduğundan dolayı dünyanın en güçlü internet reklam mecraları aracılığı ile (Google, Facebook vb.) İran’a reklam verilemiyor. Amerika’nın ambargosuna takılan İran halklı bu durumdan muzdarip olsa da İran hükümeti de Google, Facebook, Instagram gibi sosyal medyaların kullanımı yasaklamış durumdadır.

Öncelikle şu konuya en başta şu şekilde açıklık getirmemiz gerekir. Amacımız İran’lılara pazarlama yapmak mı yoksa İran’da pazarlama yapmak mı? Bu soruları cevaplarına göre değerlendirelim.

İran’lılara Pazarlama Yapmak

İran’lılara pazarlama yapmak istiyorsak işimiz burada daha da kolaylaşıyor. Çünkü İran’lılar İran’dan çıktıkları anda Google, Facebook, Instagram gibi uygulamaların kullanım yasağı kalkıyor. Bu sayede İran’lılara pazarlama yapmak çok daha kolay oluyor. Farsça dilini kullananlar ve İran’lılar olarak hedefleme yapılabilecek seçenekler doğuyor.

İran’a Pazarlama Yapmak

İşte burada işler zorlaşıyor. Çünkü ambargo devreye girdiği için tüm internet reklam mecralarında İran’a reklam yasağı devreye giriyor. Amerika’nın engeli burada karşınıza çıkıyor ve İran’a Reklam Vermek istediğiniz için sizi engelliyor.

Firmajans Blog Yazılarını Takip Etmek İster Misiniz? Ücretsiz Abone Olmak İçin Tıklayın.

Birçok kişi veya kişiler farklı yöntemler deneyerek reklam vermeye çalışsa da yapay zeka bu durumu fark ettiği an anında reklam hesaplarını kapatıyor. Bundan dolayı İran’da ki potansiyel kitleye ulaşmak isteyen ticari işletmeler ciddi sorunlar yaşıyor. İnternet üzerinde bazı firmalar İran’da reklam vermek için internet üzerinde reklam yaparak İran’a reklam çıkabildiklerini belirtseler de karşılığında çok ciddi maliyetler talep ediliyor. Bu da reklamlardan kazanç elde etme olasılığını ciddi oranda düşürüyor.

İnternet reklamları veremeyen işletmeler çareyi bilboard, dergi, SMS gibi alternatiflerde bulunuyor. Ancak hiçbir internet reklamcılığı kadar gerçek oranda veri analizi yapamadığı için pek etkili olamayabiliyor.

İran’a Nasıl Reklam Pazarlama Yapabilirim?

Yaklaşık 85 Milyon nüfusa sahip İran’da Google ve Facebook reklamı çıkmak isteyenler müşterilerimiz için bir alt yapı oluşturarak İran’da reklam vermek isteyen kişi veya kişilere çok uygun maliyetlerde reklam hizmetimizi sunuyoruz. İran’da bulunan reklam uzmanlarımız ile irtibata geçerek İran’a kolaylıkla reklam verebilmeniz mümkün. Bunun için tek yapmanız gereken aşağıda ki telefon numaralarından bizlere ulaşmanız. İran’a reklam verme alanında uzman müşteri temsilcilerimiz sizleri bu konuda detaylıca bilgilendireceklerdir.

Telefon: +90 212 222 20 29

GSM: +90 530 238 58 19

5

İran'da Reklam Nasıl Verilir?

Bilindiği üzere İran’ın devlet politikası gereği dış etkenlere kapalı bir yürütme şekli olduğundan dolayı dünyanın en güçlü internet reklam mecraları aracılığı ile (Google, Facebook vb.) İran’a reklam verilemiyor. Amerika’nın ambargosuna takılan İran halklı bu durumdan müzdarip olsa da İran hükumeti de Google, Facebook, Instagram gibi sosyal medyaların kullanımı yasaklamış durumdadır.

Gönderiliyor
Ziyaretçi Oyları
4.8 (5 Oy)

    Yorum Gönder

    Bu arkadaşla çalıştım hiç sorun yaşamadım. Beni İran’da bilen bilir, güvenilir ve işini yapan harika bir reklamcı.

    Amir 21/05/2020

    Bende iran’da reklam vermek istiyorum ama bir türlü başaramadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Hızlıca cevap verirseniz acil olarak iran pazarına açılmak istiyoruz

    Tolga Keser 25/09/2019